0

Kerja lalalala....WUS 101...

Kerja..la...kerja..la....
Har sekali dengar macam lagu Meet uncle hussienkan...
lalalala kerja la.....

Bukan nak citer pasal Meet uncle hussien...
tapi nak citer KEPADA Rakan-rakan semua support la kami dalam perniagaan wus yang akan diadakan
Pada 10-11/ 03/ 2011....nie.....
hehehehe...tak sabar rasanya..nak berniaga nie....
walaupun busy dengan berbagai-bagai asigment yang menimbun..
tapi Alhamdulilah berjaya juga mengharunginya dengan jayanya....
Nie lah orang kata jika kita berusaha...
tak mustahil kejayaan pasti dapat digengam...
biar bara api sampai BOM.....meletup gitu.....

Har tugasku nak promote untuk perniagaan kami 2 hari 1 mlm di tapak Konvo Wus101...
berbagai jualan yang kami jual...tapi salah satu daripada barangan kita orang ialah SELIPAR FIPPER...meh tegok..











Har Jika sesiapa yang rasa berminat datang lah ke tapak konvo kami...
di depan Dewan Budaya Universiti Sains Malaysia
iaitu Group 80....KAMI akan letak papan tanda group kami...
belum decide lagi nak bagi nama pa...
tapi datang lah ke gerai group 80..yang terdiri daripada FAD,ADAM,AYU,ULAYANA,ATIQAH...

Kami menawarkan harga yang paling special yang tak dapat kat kedai penang nie..
hanya di gerai kami sahaja...KALO U ALL...nak taw la...
susa kami nak dapatkan harga...nie...
kalo korang tak datang memang rugi sangat-sangat...
kuantiti selipar FIPPER nie pon amat terhad...
jadi dapatkan lah dengan segera di gerai kami.....
DATANG JANGAN TAK DATANG NYE...
hehehe promote nie.....

kepada golongan....yang,,,,
Har yang kehilangan selipar tue, ke yang selipar kena curi ke, yang tak ada selipar,ke, yang selipar rosak,putus,tercabut, yang nak beli selipar tuk gi toilet,nak memasak,nak pegi pasar ,pegi kelas,,,,,
har SELIPAR FIPPER aku syorkan kat korang...
kerana selipar nie sesuai nak pegi mana-mana.....dan yang nak buat koleksi pon memang best....
Jadi datanglah ke gerai kami GROUP 80...sekali lagi diingatkan....

Serangkap pantun khas untuk korang.....

Pergi ke kedai membeli gula...
balik beli gula tertanggal selipar...
kalo lalu di depan gerai group 80 la...
jangan lupa singgah membeli selipar FIPPER.....

0 comments:

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top