Berjimba bersama PM

Dup dap...dup dap..berdebar-debar beb. Har apasal berdebar, sebab first time guna ayat berjimba kat atas nie. Sekian lama aku bertapa kat dalam U nie kepala aku dah naik ting tong. Tue pasal lah ayat main belasah je nie.

Ok cerita ini bukan untuk bebelan aku tapi, aku titipkan khas untuk pembaca yang sentiasa dekat dihatiku. Minggu berlalu macam air pasang babnya ada kalanya surut dan ada kalanya pasang. Pejam celik buka mata dah nak cuti mid-sem. Hatiku gembira bagai mendapat gula-gula lolipop lah. Sedap beb, nak rasa cubalah.

2

"Cadangan nama bayi Sop"


Bumi Minden

Sedetik Hati bila mengenangkan aksi pada rabu lepas apabila buat julung kalinya aku beraksi di bumi Minden. Aksi ala-ala Lionel Messi yang dah pencen pon berlegar-legar di segenap padang. Tapi Messi nie just main centre mindfilder jer. Har dah lah nafas cukup-cukup makan, nak dikejarnya pemain import dari Iran pulak tue. Memang pengalaman yang tak dapat dilupakan.

0

Tak Keruan

Akhirnya aku dapat menyinggah di blog nie sekian lamanya. Sem 4 pon telah bermula, dan nampaknya kebuzy an yang semakin menyelubungi ruang-ruang hariku pon sudah kembali. Think positive, dan Alhamdulilah segalanya berjalan dengan baik. So minggu lepas aku ada join beberapa aktiviti menarik yang nak di share kat sini. Aktiviti nie ialah program interaksi belia siswa Johor IPT 1 Malaysia. Apa yang menarik tentulah aku dapat balik ke negeri keramat aku iaitu Johor Darul Takzim.

Back to Top