Berjimba bersama PM

Dup dap...dup dap..berdebar-debar beb. Har apasal berdebar, sebab first time guna ayat berjimba kat atas nie. Sekian lama aku bertapa kat dalam U nie kepala aku dah naik ting tong. Tue pasal lah ayat main belasah je nie.

Ok cerita ini bukan untuk bebelan aku tapi, aku titipkan khas untuk pembaca yang sentiasa dekat dihatiku. Minggu berlalu macam air pasang babnya ada kalanya surut dan ada kalanya pasang. Pejam celik buka mata dah nak cuti mid-sem. Hatiku gembira bagai mendapat gula-gula lolipop lah. Sedap beb, nak rasa cubalah.


Apa yang nak diutarakan kat sini, weekend lepas aku ada join program berjimba bersama PM kita sekarang nie. Siapa kalo bukan Dato Sri Najib Tun Razak yang menjadi undangan khas untuk program Majlis Pelancaran Yayasan Sukarelawan Siswa bagi seluruh warga kampus 2012 dan amanat dari perdana menteri kita sendiri.

Best tak best dapat pergi ke UiTM selangor free, lari pecut lah nak join program nie. Bukan wat apa pon, naik bas just sampai duduk dalam dewan, dan menyambut perdana menteri kita nak berucap. Perkara yang aku tak sangka dapat gula-gula 25 hinggit lagi. Rugi lah sape yang tak join program nie.

Pengalaman yang menarik dan sempat jumpa member-member dari IPTA dan IPTS yang lain. Jom tegok gambar aku dan member-member yang aku kasihi ini.
















 Sekian Assalamualakum... ^_^

1 comments:

syira syah said...

aku pun pegi jugakkk :))

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top