Bumi Minden

Sedetik Hati bila mengenangkan aksi pada rabu lepas apabila buat julung kalinya aku beraksi di bumi Minden. Aksi ala-ala Lionel Messi yang dah pencen pon berlegar-legar di segenap padang. Tapi Messi nie just main centre mindfilder jer. Har dah lah nafas cukup-cukup makan, nak dikejarnya pemain import dari Iran pulak tue. Memang pengalaman yang tak dapat dilupakan.



Apa yang penting aku support aktiviti Perkom yang mengadakan perlawanan persahabatan bola sepak antara first year dengan second year Pusat Pengajian Komunikasi. Keputusan yang agak menyewelkan sangat lah wei, mana tidaknya kita orang kalah. Nie lah mula nak protes, bukan apa, dye orang impot pemain Iran beb. Nie alasan orang kalah lah. Biasa lah beb sape suka kalah. Pape pon tetap enjoy. Kami kalah cikit je. Kalah 8-4.

Barcelona USM...kUIIII...
Jika kita lihat gambar diatas nie rambut aku sudah berguguran bagi mendapatkan jiwa  Lionel Messi. Pengorbanan beb untuk match nie sahaja.

Seterusnya nak citer plak sambutan birthday my best friend. Ching Ween Mann. Happy birthday. Kita orang sambut secara kecil-kecilan sahaja.

Amoi...Appy bufday..

Cer teka kat mana nie??
So...Inilah sedikit coretan minggu nie. Papai.

                                                                -Assalamualaikum-

1 comments:

nazuhan said...

wah...bestny abg nie..men bola mcm messi la..ajar ley x..hehhee

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top