0

Kisah kita, aku, dan saya ;)

Lama sungguh tidak menyinggah kat blog nie, impaknyer tak taw dah nak tulis apa. Heemm, Entry nie dinamakan main belasah jelah janji nak update jugak.



Study week pon sudah menjelang tiba, terasa berat sungguh kepala otak nie nak menghadam bermacam-macam bacaan itu, ini, iyer. Redo jelah, lps nie nak masuk tahun tiga sudah. Wah, ase cam semalam je, baru daftar sebagai pelajar APEX nie.

Alhamdulilah, di tahun 2 nie segalanya berjalan dengan lancor dan harap-harap success dengan kejayaan.
Okie study week nie study saje, harap-harap pointer ley naik.

Next plan aku bakal intern dekat surat khabar Kosmo. Wah jadi org kii ill lah pas nie. So korang doakan lah aku success menjadi seorang wartawan yang disegani oleh rakyat jelata semua. PAPAI.

Baca buku sampai juling
                                         
 -Assalamualaikum-

0 comments:

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top