4

Pertarungan Badminton Geng 32 ( Stadium USM)

Menjelang peperiksaan akhir semester nie macam-macam lah aktivitinyer, nak release tension lah katanyer. Apa lagi Geng 32 Fajar Harapan pon wat lah perlawanan persahabatan. Masing-masing mau menunjukkan kehebatan sesema sendiri. Kite orang start kul 10 pagi sampai 12 tengah hari. Agak best la disini coz lama tak buat perlawanan antara Geng 32 nie. Kite orang main double match dan amin campur-campur je. Namun kehebatan Jo dan Fauzi agak terselah lah disitu coz mengalahkan beregu-beregu lain seperti aku (fad) dan john, faiz dan pok qent dan apiz dan zul.

So dalam perlawanan nie bukan lah nak cari sape yang hebat. Saja nak merapatkan hubungan kawan-kawan. Pape pon point kat cini nak citer selamat menghampiri peperiksaan akhir sem bagi sem 2011/2012 tahun ini. Semoga success semua menjawab peperiksaan. Jawab dengan tenang dan yang penting jangan over confident ok.

Team Jo dan Pojie

Nie match budak usm gak
Team Faiz dan Pok Qen

Apiz dan John..Adam tegok jer ke???


Nie lah sedikit gambar semasa match pagi tadi. Memang fun lah. Pas nie ley lah wat persiapan untuk peperiksaan pula.



3  kata....daripada aku.....Study oh Study.....

4 comments:

✿ Purple Violet ✿ said...
This comment has been removed by the author.
Nys Zairee said...

tak best slip exam

"...Sarina Aeryn..." said...

poyola :)

fadbtb said...

Ok..dun....NYS ZAIREE: Awk jelaz nie...
AREYN....POYO itu hensem...aq taw....

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top