2

Kaki wayang kesedihan....

Serius lama tak update kat my lovely blog aku nie, harap maklum ler busy cikit sekarang nie. Actually tak la busy mana pon saje je bikin panas, sepanas pisang goreng.wawawa.

Aku Pencinta Movie

Tapi kat umah nie aku rasa kesunyian pulak, yela sejak jatuh kepada status single nie, sape lah nak teman aku nie. Kawan-kawan pulak busy dengan aktiviti masing-masing. Tinggallah aku sorang-sorang. Sebenarnya aku nie kaki wayang, pantang dek movie yang hot-hot sekarang nie, seangkatan hotnye, Tiz Zaqiyyah tue. Bukan apa, cet nak habak la kat angpa semua, cet nie dah naik mengidam nak tegok movie kat wayang. Lagi-lagi citer yang bakal meletop-letop macam gunung berapi nie, Nur Kasih The Movie.

Tapi tue la masalhnye...tak decide lagi nak tegok dengan sape nie. Takkan nak tegok sorang-sorang, Pagi plak tue,eeeee tak ada feel lorh. Pape pon aku rasa filem nie memang among the best from Khabir Bhatia. Tak sabar nak tegok movie nie. Harap-harap ada yang sudi menemani aku.

Filem kedua

Pirates of Caribiean 4...


Sekali lagi aku berbelah bagi plak. Yang nie my favourite actor, The Character Jack Sparrow. Kapten lanun yang paling aku kagumi memang tidak pernah menghampakan aku. So mana-mana filem pon kalo ada Jack Sparrowm confirm aku serbu beb.

Pape pon dua-dua filem wajib tegok, bila atau dengan sape, tak jadi masalah, sebabnye AKU KAN KAKI WAYANG.

2 comments:

Adam said...

kaki download ada la. haha

nurulashikin said...

jom tgk pirate of caribbean dgn aq..hehe

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top