3

MY Best Friend.....

Kata-kata aluan

Salam....Entry kali ini aku dedikasikan kepada rakan-rakan yang aku sanjungi..
Tanpa korang sapalah aku dalam dunia nie...
Aku memang jiwang, gatai, kadang-kadang menyakitkan hati korang dan merimaskan korang...
Tapi aku buat semua nie kat korang je...yang aku anggap sahabat dunia dan akhirat...
Aku suka berkawan, dengan korang kerana korang amat istimewa untuk aku...kerana sahabat pada aku amat bernilai, lebih bernilai dari emas dan permata. Sahabat tidak dapat dibeli walau sebesar mana pon kekayaan yang dimiliki kita kat dunia nie. Bak kata pepatah-pepatah melayu mengatakan biar kawan beribu, musuh jangan sekali. Aku mintak maaf kalau ada menyakitkan hati kawan-kawan aku. Aku cuma sekadar bergurau, dan kadang-kadang niat tue hanya sekadar mengigati. Tetapi lumrah hidup, la kalau ada yang tidak dapat menerimanya sebagai gurauan. Sekali lagi aku mintak maaf. So entry nie bukan nak buat citer sedih atau citer simpati, tetapi aku dedikasikan khas untuk korang.

Bermula sahabat sejati aku kat USM.
 Dialah tempat aku mengadu ketika sedih dan tempat happy bila gembira....

akmal dan rumate fauzi kejayaanku
nazuhan atau brother john yang kacak tue

kimi mustakim yang cool

adam lambertt..eh silap adam abu bakar

amar yang comel
apiz mupie yg berbakat besar

trio sk fami, yaa hafiz malek, fami mazelan...kacak-kacak belaka

Nie geng pompuan...
anis, ila, faiznur, ariena, lina,..sume cantik-cantik belaka

naa, umai...yang baik hati
ching ween man..my famous good frenz...i always remember u..n miss u..
Sume kat atas tadi adalah tempat aku bermain, bergurau dan tempat aku lepak-lepak pi makan. Korang sangat best pada aku, aku anggap korang best frenz aku sebab korang selalu ada ketika susah dan senang. Kawan pada aku tempat untuk kita meluahkan perasaan dan tempat untuk mencari jalan penyelesaian masalah. Tanpa korang aku rasa hidup nie tak bermakna. Adanya korang hidup akan lebih sempoi dan amat bernilai dalam setiap masa yang kita lalui dalam kehidupan ini.


Kedua.yg special

coen nurul
 Coen nie awek kawan aku....aku suka kawan dengan dia kerana dia nie baik hati., tapi kadang-kadang mulut dye laser nar.....tapi tak apa aku anggap sebagai gurauan dan nasihat. Thankz sudi kawan dengan aku.
kak Ulyana
 Kak Ulyana nie special cikit. Kerana selalu bantu aku untuk menyelesaikan kerunsingan dalam pelajaran. Dia juga orangnyer manis, baik dan paling best dua kepala dengan aku woooo. Thankz kak sudi kawan dengan fad.
Izham
Izham pula my god frenz sebab selalu komen aku puya blog. Dia nie nak kata baik tak la sangat, sebabnyer kadang-kadang kejam la, tapi kejam dye sekadar gurauan, dia hensem, smart dan bijak so sape nak dye, copat la sebelum melepas, serious tak tipu, tak caye taye mak dia kat kluang, hehehe, betul tak am.




Nama dye nie kat fb euforia cintanya, hehehe aq pngl ko dan aku je.hahaha. Special tentang dye nie, nak bukak citer cikit la, kami tak bape kenal pon sebenarnye dan tak pernah jumpa, tapi apa yang special tentang dye nie kan dye nie tak sombong, Siap tolong aku untuk design blog aku. Tue yang best kawan dengan dye nie. Aku ter..ter taw amek gambar ko sory yer. Ampun banyak-banyak.

The last person

Jeng-jeng-jeng sape yer, dye sahabat aku yang amat special la. Dye juga yang selalu nasihat aku dan mintak nasihat dari aku. Dye juga yang tolong aku dapat kerja yang aku akan start arie nie. Nama dye aniza, Aku pangil dye camel. Kenapa Camel sebab sejarah kami ketika bekerja di the store masa aku habis STPM la. Nak citer lebih tak ley la. Kalo nak juga jom pi lepak khalel ea. Nanti aku citer secara details.

Noor Aniza yg cute la jugak :p

Kawan Rahsia.

Kedua nie baru kenal la...nama dye rahsia. Aku seka kawan dan chat dengan dye. Kalo dye baca lah blog aku, aku nak bagi taw la sangat best kawan dengan dye dan dye nie baik, kelakar dan dua kepala dengan aku. Sangat happy kawan dengan dye, So harap-harap dye dapat lelaki yang diidamkan dye, Nasihat aku berhati-hati dengan lelaki sebab dye cantik jangan tersalah pilih.

3 comments:

Syaza Esmail said...

ok. muker saya x der. hahaha

Ullyana zaidy said...

:) thnx fad......
dua kpala ...ai geng.!!
:) ada gak entry pasal akk ni..terharu... >.<'

thnx sudi kwn dgnn akk gak...

fadbtb said...

almost welcome...fad suka kwn dgn korang semua....thankz juga kat akak sudi kwn ngan fad....friendz..forever!!!!!syaza..forgive me syaza adikku tercinta..t aq buat baru khas utk ko...promise...tak tipu..thakz juga sape yg baca blog aq yg tak seberapa nie....:)

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top