0

Shuib peluk Dafi..Feeling puyer,,,

Malu beryaye..
tak talu jalan wo..
Tersesat jalan..
tak taye adoy..nye...

Salam...banyak cerita nak diceritakan dalam satu blog, soly la banyak sangat kerja menanti, itu pasal tala sempat tulis blog yang tak sodap nie, nape tak sodap, sebab asam pedas mak aku buat lagi sodap wo. Salam satu Malaysia ku ucapkan. Alhamdulilah Malaysia semakin makmur dan success dengan perkembangan teknologi. Paling best dunia hiburan semakin berkembang. Nak dipendekkan cerita baru-baru nie kumpulan lawak favourite aku telah memenangi Juara Maharaja Lawak Musim pertama. Kumpulan apa adoi..nye...Kumpulan sepah. Sepah Ada baik punyer cam dafi. Makin hari makin berapi macam komen mamat khalid terhadap kumpulan sepah semasa final arie tue.

Sepah juara. Paling best ketiga-tiga dari kiri Jepp, Shuib, Mamat anak Johor sejati wo. Aku bangga la anak Johor mampu memeriahkan industri hiburan dengan kejayaan menggondol tempat pertama dan wang sebanyak RM 350 K wo...adoy..yer manyak wo...

Tapi babak yang tak boleh belah aku gelak sampai terguling-guling since kat atas nie. Cuba tegok shuib peluk dafi puyer feel wo. Mana taknyer dari minggu pertama sampai final duk sebut nama dafi. Akhirnye kuar ko dafi. Baik puyer...cam dafi....Mungkin tuah nama dafi juga pendorong sepah muncul juara.

Perkara kedua Malaysia lawan Taiwan dalam kelayakan piala dunia 2014 Zon Asia...

Tarikh: 29 Jun 2011 (Rabu)
Tempat : Stadium Nasional Bukit Jalil

Jom mari kita sama-sama menyemarakkan semangat kesukanan kita demi bola sepak tanah air kita. Mai kita support pasukan kita tak kira dirumah, di stadium atau dimana-mana sahaja. Jangan lupa tegok nyer..

Perkara ketiga pula Ialah UFO beramah mesra di london..Cam gempak...Korang tegok sendiri video nie...

Thankz 4 wathcing yar....salamat Membaca Adoy..yer....

0 comments:

Post a Comment

Takkan baca jer kot...

Back to Top